در سال 2022 چه نرم افزار هایی را باید یاد گرفت؟

در سال 2022 چه نرم افزار هایی را باید یاد گرفت؟ در دنیای دیجیتالی امروزی، زندگی هر یک از انسان ها به نرم افزارهایی وابسته است. این نرم افزارها می توانند در زمینه گفتگو و تماس گرفتن باشند، تا در زمینه به اشتراک گذاشتن عکس ها و ویدیوهای لحظات خوب. بدین منظور زندگی هر یک از افراد پیش از پیش به فضای تکنولوژی وابسته شده است.

آیا شما نیز از برنامه هایی برای ارتباط داشتن با دیگران استفاده می کنید؟ یادگیری چه نرم افزارهایی را در چند سال آینده ضروری می دانید؟ در این مقاله ما به موضوع جذاب نرم افزارهایی که در سال 2022 یادگیری آنها مورد نیاز خواهند بود، پرداخته ایم. اگر شما نیز از علاقه مندان یادگیری موضوعات جدید هستید، ما را تا آخر مقاله همراهی کنید.

تاریخچه نرم افزار چیست؟

 اختراع کامپیوترهای رومیزی در اواخر دهه های 1970 و 1990 به صورت وسیع تری بر جهان تاثیرگذار بوده است. در این تاریخچه کلمه ی نرم افزار بیشتر به چشم می خورد و آن زبان برنامه نویسی می باشد. این زبان برای تجهیز کردن نرم افزارها طراحی و ساخته شده اند. در دهه ی 1950 زبان برنامه نویسی برای اولین بار استفاده شده بود که برای بیان واضح تر زبان های عددی بوده اند که توسط سخت افزارها به راحتی قابل فهم بودند. بسیاری از برنامه نویس ها، زبان برنامه نویسی را به نوعی زبان ماشینی در تاریخچه نرم افزار می دانند. زبان های ماشینی جزو زبان های سخت به شمار می روند و بدین منظور در اواخر دهه 1950 زبان اسمبلی را به جای اعداد به کار بردند.

نرم افزار چیست؟  

نرم افزار رایانه بخشی از وجود کامپیوتر است که در برگیرنده داده ها یا دستورهای رایانه ای است. در علم رایانه، تمامی اطلاعات فرآوری شده به وسیله سیستم کامپیوتر، برنامه ها و داده ها گفته می شود. کلمه ی نرم افزار برای نخستین بار توسط جان توکی در سال 1958 به کار گرفته شد. نرم افزار کامپیوتر، متشکل از زبان ماشین می باشد که شامل گروهی از مقادیر و دستورالعمل های پردازنده است.

انواع نرم افزار ها:

نرم افزارها از دیدگاه های مختلفی دسته بندی و طبقه بندی می شوند. هر طبقه بندی فلسفه و فایده ای را به همراه دارد. برای آشنایی بیشتر به دو بعد اصلی آنها که  در زیر اشاره شده است، توجه نمایید.

انواع کلی نرم افزار ها:

  • نرم افزار سیستم
  • نرم افزار کاربردی

نرم افزارهای کاربردی، به برنامه هایی که مورد استفاده قرار می گیرند را گویند. و نرم افزارهای سیستمی، مدیریت کامپیوتر را ایفا می کنند. مهم ترین نرم افزار در این سیستم، سیستم عامل می باشد.

اهمیت یادگیری ابزارهای برنامه نویسی:

یادگیری نرم افزارهای مختلف در دنیای امروزی بسیار اهمیت دارد و سعی و تلاش فراوانی را به خود می طلبد. برای اینکه به اهمیت این یادگیری توجه ای داشته باشیم. در زیر به مواردی از آنها پرداخته شده است.

  • تفکر خلاقانه در لحظات بحرانی: همواره بسیاری از مدیران راهی برای افزایش سود دهی و کاهش هزینه های جانبی بوده اند. تکنولوژی تاثیر بسیاری در سازمان دهی و کنترل قسمت های مختلفی از کسب و کار داشته است. برای نمونه حسابداران یک شرکت به جای ثبت حساب های خود در کاغذ از نرم افزارها بهره می گیرند.
  • افزایش خلاقیت: از آنجاییکه برنامه نویسی بر پایه ی خلاقیت می باشد. برنامه نویسان نیز به مانند هنرمندان سعی در خلق و سازنده یک اثر هستند. همچنین شما را مجاب به آزمایش و تجربه ایده های جدید می کنند.
  • تکنیک حل مشکل: آشنایی و دانستن علم برنامه ریزی به شما یک دیدگاه مهندسی می دهد. برای حل مشکلات تان کافیست آنها را به قسمت های کوچک تری طبقه بندی کنید.
  • درک بهتری از تکنولوژی: درک و آشنایی با تکنولوژی در حال حاظر یک مزیت به حساب می آید. با علم به تکنولوژی، از نحوه ساخت یک برنامه و دلیل تولید آن اطلاع خواهید داشت.
  • توانایی در گفتار تخصصی: یادگیری زبان تخصصی، ارتباط شما را با دیگر توسعه دهندگان بیشتر و آسان تر می کند. در دنیای تکنولوژی، آشنایی با زبان برنامه نویسی حرف اول را می زند و از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که استیو جابز نیز بیان داشته است. ” تمام مردم باید برنامه ‌نویسی یاد گیرند؛ چون برنامه‌ نویسی به شما یاد می‌دهد که چگونه فکر کنید”.

ابزارهای مناسب برای یادگیری در سال 2022:

برای یادگیری نرم افزارهای مختلف، بایستی به نرم افزارهای مورد نیاز آگاهی یابید و برای یادگیری اقدام نمایید. در زیر به تعدادی از این ابزارها، اشاره شده است.

برنامه جاوا اسکریپت (JavaScript):

شما بدون دانستن این برنامه نمی توانید به انجام بسیاری از کارها بپردازید. برنامه جاوا اسکریپت 70% محبوبیت را به خود اختصاص داده است. این برنامه برای طراحی صفحات پویا و زیبا برای سایت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. برنامه هایی چون فیسبوک، جیمیل، یوتیوب و توییتر از برنامه جاوا اسکریپت شکل گرفته اند.

 برنامه سویفت (Swift):

اگر از علاقه مندان برند اپل هستید، بنابراین بهتر است زبان برنامه نویسی اپل فرا گیرید. این برنامه در سال 2014 به این برند اختصاص یافته است. اگر از این برنامه به خوبی استفاده شود، می توان به درآمد بسیار بالایی دست یافت.

برنامه اسکالا (Scala):

برنامه جاوا که در بالا مطالعه نمودید، برنامه اسکالا برادر مدرن این برنامه شناخته می شود. این برنامه توانسته است کیفیت کد نویسی مهندسان را تا حد بسیاری افزایش دهد و آن را به معادلات ریاضی نزدیک تر کند. این ویژگی باعث شده است که برنامه با پردازش بالایی سرعت یابد. در برنامه اسکالا به راحتی می توانید هم کد بنویسید و هم پروژه های پیچیده ای را اجرا نمایید. امکان اشتباه و خطا در این برنامه نیز کم تر است.

برنامه گو (Go):

اگر از شما بپرسند که سوگولی گوگل چه برنامه ای می باشد؟ طبیعتا باید بگویید که برنامه گو! برنامه نویسان به کمک این برنامه می توانند برای نرم افزارها، سیستم به کار ببرند. همچنین از برنامه گو در صنعت ربات و هوش مصنوعی استفاده می نمایند.

 برنامه پایتون (Python):

یکی از محبوب ترین و مورد پسند ترین برنامه ها برای یادگیری، برنامه پایتون می باشد. امروزه افراد بسیاری در پی یادگیری این نرم افزار می باشند. زیرا که زبانی بسیار شیرینی دارد و در زبان انسان نیز شباهت هایی احساس می شود. از عمده مزیت های این برنامه می توان به کاربردن آن در بسیاری از کارهای مختلف اشاره کرد.

امیدواریم با مطالعه این برنامه توانسته باشید برنامه های مورد علاقه تان را برای سال آینده انتخاب کنید و آن را فرا بگیرید.

برای مطالعه بیشتر : لوگو چیست؟ طراحی لوگوی مناسب چه تاثیری در بازاریابی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید