سیر تا پیاز اینفوموشن یا اینفوگرافیک!

سیر تا پیاز اینفوموشن یا اینفوگرافیک! امروزه با توجه به محبوبیت شبکه های اجتماعی و تاثیر باورنکردنی آنها در زندگی انسان ها می توان به اهمیت تولید محتوا پی برد. از میان محتواهای گوناگون، محتوای بصری از جذابیت و همچنین محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. تولید این سبک از محتوا می تواند باعث رشد خوبی در جهت پیشرفت شما در فضای مجازی باشد. ابزارهای متعددی برای تولیدمحتوای بصری وجود دارد. اینفوموشن یکی از این ابزارهای کاربردی است. این متد به تازگی وارد دنیای محتواهای تصویری شده و طرافداران زیادی نیز پیدا کرده است.

اینفوموشن چیست؟

همانطور که نام این کلمه پیدا است، این تکنیک ترکیبی از اینفوگرافیک و موشن گرافیک می باشد. اینفوگرافیک و موشن گرافیک هردو از تکنیک های بسیار جذاب و حرفه ای تولیدمحتوای تصویری می باشند. حال ترکیب این دو متد، توانسته استقبال خوبی را برای اینفوموشن به دنبال داشته باشد. اما شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که که با اینفوگرافیک و موشن گرافیک آشنایی چندانی ندارند. پس بهتر است برای آشنایی هرچه بیشتر با این تکنیک های تصویری، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اینفوگرافیک چیست؟

اینفوگرافیک از دو کلمه Information و Graphic تشکیل شده است. کلمه اول به معنای اطلاعات است در کنار کلمه گرافیک معنای نمایش تصویری یا دیداری داده ها شناخته می شود. کاربرد اینفوگرافیک این است که مسائل پیچیده و ناملموس را به ساده ترین شکل بیان کند. اینفوگرافیک ها از این ابزار برای انتقال فهم و وضوح بیشتر یک مسئله استفاده می کنند. بعضی از افراد معتقدند که اینفوگرافیک نوعی نقشه مفهومی است، که می توان با آن مسائل را آسان تر نشان داد.

موشن گرافیک چیست؟

موشن گرافیک به زبان ساده، به حرکت درآوردن تصاویر می باشد. شاید برای تعریف این مفهوم بتوانیم انیمیشن هارا مثال بزنیم. البته یک تفاوت وجود دارد؛ در انیمیشن ها بیشتر به داستان توجه می شود و از طریق آن مفهوم را به مخاطب منتقل می کنند. این درحالی است که موشن گرافیک بیشتر بر عناصر بصری تمرکز دارد. در موشن گرافیک به تصویر بیشتر از شخصیت های داستان توجه می شود. موشن گرافیک در دنیای دیجیتال امروز جایگاه خوبی را کسب کرده است. امروزه از این تکنیک برای تبلیغات، برندینگ و حتی ساخت آیکون ها و لوگوها استفاده می شود.

مراحل ساخت اینفوموشن

اینفوموشن نیز مانند دیگر طراحی های دیجیتال، مسیر خاصی را برای طراحی خود طی می کند. ظرافت و دقت در ساخت این نوع از محتوا بسیار بااهمیت است و تاثیر چشمگیری در کیفیت محصول نهایی شما دارد. در ادامه با ذکر چندین مرحله، شما را در ساخت و تهیه اینفوموشن همراهی خواهیم کرد؛ تا بتوانید تعامل زیادی با مخاطبان خود داشته باشید.

با یک داستان شروع کنید

کار خود را با نوشتن یک داستان شروع کنید. داستان به شما کمک می کند تا محتوای شما در یک مسیر مشخص حرکت کند. در اینصورت می توانید توسط ایده های مختلف و بااستفاده از تصاویر، نمودارها و انیمیشن ها جلوه های جذابی را به نمایش بگذارید.

برروی یک داستان تمرکز کنید

مخاطبان خود را گیج نکنید! حتی اگر اطلاعاتی زیادی در رابطه با برند تجاری یا زمینه کاری خود دارید، همه آنها را به یکباره به اشتراک نگذارید. یک داستان را تعریف کنید و طوری آن را بیان کنید که باعث رشد و تقویت برند شما شود و تصویر مثبتی را در ذهن مخاطب بر جای بگذارد.

قبل از انتخاب طرح خود، اطلاعات کسب کنید

ابتدا داده های موردنیاز خود را جمع آوری کنید و سپس مناسب ترین طرح را برای انتقال پیام به مخاطب انتخاب کنید. برخی از افراد در ابتدا طرحی را انتخاب می کنند و سپس سعی دارند اطلاعات مورد نیاز آن طرح را کسب کنند. این کار اشتباه است و شما ابتدا باید تحلیل های خود را انجام دهید تا اطلاعاتی را کسب کننبد.

با زبان خواننده خود صحبت کنید

به زبان مخاطبان خود صحبت کنید. یعنی مطمعن شوید که مخاطبان می توانند محتوای تولیدی شما را تفسیر کنند و برای آنها قابل فهم است. لحن مناسبی را متناسب با تجارت خود انتخاب کنید تا روابط شما را تصویت کرده و پیام شما را آسانتر منتقل کند.

لحن برند خود را ایجاد کنید

اینفوموشن های شما نمایانگر شخصیت برند شما می باشد. بنابراین سعی کنید لحن مناسبی را برای برند خود در نظر بگیرید. اینکه شما بخواهید دوستانه، حرفه ای و یا رسمی به نظر برسید، کاملا بستگی به نظر شما دارد.

داده های خود را محدود کنید

شما برای مخاطبان خود تولید محتوا می کنید. پس همواره در نظر داشته باشید که داده هایی را در ساخت اینفوموشن استفاده کنید که برای مخاطبان شما کاربردی باشد. ممکن است شما در آخرین تحقیقات خود، داده هایی را دریافت کرده باشید. اما لزومی ندارد که از آنها در تولید اینفوموشن استفاده کنید. محدود کردن محتوا و از هر دری سخن نگفتن می تواند کمک شایانی به شما کند.

عناصر بصری ثابت را حفظ کنید

برای خلق جذابیت بیشتر، در قسمت های مهم تجسم داده یا محتوای خود، از انیمیشن استفاده کنید. استفاده از رنگ ها، سایه ها و طرح های گرافیکی می تواند محتوای شما را منظم تر نشان دهد.

اینفوموشن، تکنیکی جذاب و جوان

اینفوموشن از اجزای سازنده خود جذاب تر می باشد. بسیاری از کسب و کارها هنوز از این تکنیک غافل هستند؛ بنابراین اگر به آن تسلط داشته باشید، کمک زیادی به پیشرفت شما می کند. اینفوموشن ها سادگی و قابل فهم بودن را از اینفوگرافیک و جذابیت و پویایی را از موشن گرافیک به ارث برده اند.

کاربردهای اینفوموشن

از کاربردهای اینفوموشن می توان به ساخت تیزر، تولیدمحتوای شبکه های اجتماعی،محتوای بصری سایت و … اشاره کرد.

نرم افزارهای ساخت اینفوموشن

پرطرفدارترین و بهترین ابزاری که می توان از آن برای ساخت اینفوموشن استفاده کرد، افتر افکت می یاشد. همچنین visme  و پاورپوینت نیز از دیگر نرم افزارهایی هستند که برای ساخت اینفوموشن کاربرد دارند.

کلام آخر…

ساخت اینفوموشن نیازمند خلاقیت و نوآوری می باشد. آینده ی روشنی را می توان برای این تکنیک قدرتمند پیش بینی کرد. شما با کسب دانش و اطلاعات در رابطه با این حوزه، می توانید به پیشرفت خود در جهت ارتقای کسب و کارتان کمک کنید.

برای مطالعه بیشتر : از تاثیر موشن گرافیک در معرفی محصولات و خدمات تان چه می دانید؟

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید