نقش مهم و پر اهمیت شبکه سازی در کسب و کار

نقش مهم و پر اهمیت شبکه سازی در کسب و کار! اگر بخواهید توانایی های خود را برای یک فرصت کاری ارائه دهید یا محصول و خدمات خود را بفروشید، به گروه های مختلفی از افراد نیاز دارید که ما به آن شبکه سازی میگوییم.

اقای برایان تریسی همیشه در سخنرانی های خود یکی از بهترین راه های بالا بردن سطح زندگی و ارتقاء کسب و کار را ایجاد رابطه و شبکه سازی میداند. اما با چه افرادی و در چه زمانی؟

در این مقاله همراه ما باشید تا با روش های توسعه در کسب و کار آشنا شوید و بتوانید به واسطه آن کسب و کارتان را ارتقا دهید و در مقابل درآمدتان را افزایش دهید.

 تعریف شبکه سازی

شبکه سازی با ایجاد ارتباطات موثر، راه رسیدن به موفقیت را برای ما سریعتر میکند، این در حالیست که خیلی از افراد فقط تلاش میکنند و مشغول انجام فعالیت های تخصصی خود هستند اما میبینید در کار خود رشد نمیکنند.

شما با استفاده از شبکه سازی میتوانید به سرعت اطلاعاتتان را انتقال دهید. شما به طور طبیعی در حال شبکه سازی هستید. مثلا وقتی مشغول صحبت با دوستتان هستید، به او یک فیلم یا کتابی را پیشنهاد میدهید یا اون از ملاقاتش با فرد مهمی برای شما میگوید.

تمام مثال هایی که زدیم شبکه سازی است حال شما خیلی راحت میتوانید همین کار را در حوزه کاری خود انجام دهید و فرصت های شغلی مناسب را شکار کنید.

شبکه سازی را میتوان یک فعالیت تجاری، اجتماعی و اقتصادی دانست که کسب و کارها و افراد کارافرین از آن برای ایجاد روابط تجاری کمک میگیرند و اطلاعاتشان را با یکدیگر به اشتراک میگذارند و ممکن است بتوانند شرکا و همکاران و سرمایه گذاران مورد نظر خود را پیدا کنند.

یکی از بزرگترین اهداف شبکه سازی ایجاد روابطی میباشد که در آینده بتواند فرصت های شغلی جدید یا پروژه هایی را برای شما به ارمغان اورد.

شما میتوانید نمونه واقعی آن را در سمینارها، کنفرانس ها یا دوره های آموزشی مشاهده کنید.

حتی بسیاری از شرکت های بزرگ تعدادی از افراد و پرسنل خود را به رویدادهای مختلف و مشترکی که برگزار میشود میفرستند تا بتوانند تعامل های بیشتری با سایر شرکت ها و سازمان ها داشته باشند.

اهمیت شبکه سازی

شبکه سازی به عنوان ابزاری برای توسعه کسب و کارها از اهمیت زیادی برخوردار است.

تمام افراد حرفه ای شبکه هایی را ایجاد میکنند تا به کمک آنها جهان را به سمتی که در نظر دارند هدایت کنند.

اگر بصورت تک رو بخواهید همه کارهایتان را انجام دهید خیلی زود با شکست مواجه خواهید شد و شما هیچوقت نمیتوانید فردی را پیدا کنید که به تنهایی یک اکوسیستم کارافرینانه را ایجاد کرده باشد.

تنها در صورتی به موفقیت خواهید رسید که در کنار یک تیم قوی به فعالیت مشغول شوید.

سرمایه گذاران بزرگ معمولا روی کسب و کارهایی سرمایه گذاری میکنند که صاحبان آنها بسیار توانمند هستند، زیرا معتقدند افراد باهوش راحتتر با شرایط سازگار میشوند و در مسیری که وارد میشوند زودتر به نتیجه مطلوب میرسند.

وینود خوسلا یکی از مؤسسین شرکت سان مایکروسیستمز و یکی از سرمایه گذاران مطرح سیلکون ولی می گوید: « تیمی که گرد آوری می کنید، همان شرکت شماست».

همانطور که متوجه شدید، در هر سازمان و شرکتی که مشغول فعالیت هستید ارتباطات نقش بسیار مهمی دارند و میتواند شما را به رشد بالایی نزدیک کند زیرا هر شغلی در آخر به ارتباط با افراد ختم خواهد شد.

مطلب پیشنهادی : بهترین فضاهای همکاری ۲۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید