منظور از اپلیکیشن ها چیست؟ ابزارهای لازم برای ساخت ویدیوهای حرفه ای کدام ها هستند؟

منظور از اپلیکیشن ها چیست؟ ابزارهای لازم برای ساخت ویدیوهای حرفه ای کدام ها هستند؟ در عصر حاضر کمتر کسی در این دنیا است که در شبکه های اجتماعی فعال نباشد. و نخواهد که برای دیده شدن بیشتر، دست به خلاقیت بزند. بسیاری از افراد برای جذب مخاطبان زیاد، از راه های مختلفی چون عکس های با کیفیت و ویدیوهای حرفه ای استفاده می کنند. البته که برای ساخت این ویدیوهای حرفه ای نیازمند ساخت کلیپ ها با ابزارهای مرتبط می باشد.

آیا شما نیز تجربه ساخت ویدیو را داشته اید؟ برای ساخت ویدیوهای حرفه ای تان از چه ابزارآلاتی استفاده کرده اید؟ در این مقاله ما به موضوع نرم افزارهایی که شما را در ساخت ویدیوهای حرفه ای کمک خواهند کرد، پرداخته ایم. اگر شما نیز تمایل دارید با این ابزارها آشنا شوید، ما را تا آخر مقاله همراهی کنید.

تاریخچه اپلیکیشن ها:

برنامه های موبایل، برنامه های کامپیوتری هستند که توسط برنامه نویسان برای گوشی های هوشمند طراحی شده اند. هر برنامه ای نیز عملکردهای مخصوص به خود را دارد. در مراحل اولیه ظهور این برنامه ها، محدودیت هایی که در سخت افزارهای موبایل ها وجود داشته این است که اپ ها به طور همزمان نمی توانستند چند کار را به طور همزمان به کار ببرند. اولین اپلیکیشی که در تلفن های همراه نصب شد، Psion بود. این برنامه در اوایل دهه ی 90 میلادی توسط کامپیوترها عرضه شد و سیستم عامل 16 بیتی را در حافظه ی خود همراه داشت.

اپلیکیشن یا نرم افزار به چه معناست؟

اپلیکیشن ها در لغت به معنای نرم افزارها می باشند. و این عنوان به منظور نرم افزار کاربردی به کار می رود. اپلیکیشن (application)  یا اپ (app) به نوعی از برنامه گفته می شود که بر روی رایانه ها، تبلیت، گوشی های هوشمند و… قابلیت نصب و اجرایی را دارند. البته این برنامه ها را برنامه کاربردی و یا نرم افزار کاربردی نیز می گویند. نرم افزارها معمولا حجم بسیار کمی دارند و عملکرد محدودی را از خود نشان می دهند.

انواع اپلیکیشن ها:

 برای نصب برنامه های مختلف، بایستی دو سیستم عامل را مد نظر داشته باشند. در زیر به این دو مورد اشاره شده است.

 سیستم عامل اندروید:

سیستم عامل اندروید از هسته سیستم عامل لینوکس تشکیل شده است. این سیستم عامل نیز به مانند یک لایه بین کاربر و سیستم عامل در تعامل و ارتباط می باشد. شایان ذکر است که کلمه اندروید نیز به معنای باز می باشد. و برنامه نویسان را در امر استفاده تمام قدرت از موبایل ها را فراهم کرده است.

 سیستم عامل iOS:

اولین و تنهاترین سیستم عامل برای دستگاه های موبایل، سیستم عامل iOS می باشد. این سیستم عامل در سال 2007 توسط شرکت اپل معرفی شد و تا پیش از سال 2010 این سیستم با نام iPhone OS شهرت داشته است.

چرا استفاده از اپلیکیشن ها دارای اهمیت است؟

در دنیای امروزی استفاده از اپلیکیشن ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. چرا که زندگی هر یک از افراد به نوعی به آنها وابستگی دارد. در زیر به مواردی از لزوم استفاده از آنها اشاره شده است.

  • امکان برقراری ارتباط دو طرفه بین کاربر و اپلیکیشن ها.
  • بسیاری از کاربران اپ های نصب شده بر روی تلفن همراه را به برنامه های وبسایت ها ترجیح می دهند.
  • اپ ها به صورت خودکار اطلاعات و محتواها را در اختیار شما قرار می دهند و بطور مستقیم با کاربران در ارتباط هستند.
  • با طراحی یک برنامه قابلیت آن را دارید که محصولات و خدمات خود را به مخاطبان تان معرفی کنید.
  • دسترسی راحت تر و سریع تر و سرعت بالای دسترسی به آن
  • شخصیت بخشی به موقعیت جغرافیایی تلفن همراه
  • حساسیت نسبت به زمان و هشدارهای مخصوص به آن
  • هماهنگی و یکپارچه سازی رسانه های اجتماعی
  • شناخت و آشنایی برندها
  • جلب توجه و جذب برندها

چه اپلیکیشن هایی برای ساخت ویدیوهای حرفه ای مناسب هستند؟

برای ساخت ویدیو های حرفه ای و انتشار آنها در شبکه های اجتماعی، بهتر است برنامه هایی که در زیر اشاره شده اند را به کار گیرید.

 نرم‌افزار Adobe Premier:

قدرتمند ترین و بهترین برنامه برای ساخت محتواهای ویدیویی، ادوب پرمیر می باشد. این نرم افزار در بسیاری فیلم های سینمایی نیز دیده می شود. برنامه ادوب پریمیر در پشتیبانی بسیاری از فرمت های صوتی و ویدیوها، ساخت فیلم های با کیفیت و قابلیت قرار دادن افکت های جذاب بر روی ویدیوها و همچنین سازگاری کامل با دوربین های دیجیتالی از جمله مزیت های استفاده از این برنامه می باشد.

 نرم افزارCamtasia Studio:

نرم افزار کمتازیا استودیو برای ضبط ویدیوهایی که در صفحه نمایش دیده خواهند شد، بسیار کارآمد است. بسیاری از ویدیوهایی که در صفحات اینستاگرام، آپارات، یوتیوب و… مشاهده می کنید، از طریق این برنامه ساخته شده اند. اگر تمایل دارید بوسیله این برنامه، موضوعی را آموزش دهید. کافیست موضوعتان را در پاورپوینت بنویسید و آن را ضبط نمایید و بوسیله این نرم افزار آن را ویرایش و سپس منتشر کنید. کار با نرم افزار کمتازیو استودیو بسیار راحت بوده و امکانات بسیار عالی را در خدمت شما قرار می دهد.

از قابلیت های این برنامه می توان به امکان ضبط تصاویر، ضبط تمامی حرکات انجام شده در سیستم، ضبط صدا با کیفیت بالا، امکان حذف نویزها، امکان افزودن متن و افکت به ویدیوها، قابلیت زوم بسیار عالی، قابلیت چسباندن و یا بریدن در ویدیوها و پشتیبانی مورد نیاز در خصوص فرمت های رایج در قسمت های صوتی و ویدیویی اشاره کرد.

 نرم افزار Corel VideoStudio:

نرم افزار بسیار کاربردی در سیستم کامپیوتر، نرم افزار کورل ویدیو استودیو می باشد. این نرم افزار از جمله محبوب ترین نرم افزارها در بین سایر نرم افزارها می باشد که از قدرت بالایی نیز برخوردار است. از قابلیت های این برنامه می توان به ضبط ویدیو از صفحه نمایش، افکت های حرفه ای و همچنین ویرایش آسان اشاره کرد. این نرم افزار به عنوان برنامه ای برای تولید محتوا، کار را آسان تر و هموارتر کرده است.

 نرم افزار KineMaster:

برنامه کین مستر بهترین گزینه برای تولید محتوا در تلفن های همراه می باشد. ادیت فیلم حرفه ای موجود در این برنامه، آن را از سایر برنامه ها متمایز کرده است. امکاناتی چون اضافه کردن جلوه های بصری متنوع، دسترسی به تم های جذاب. و اضافه کردن زیرنویس به ویدیوها، از مشخصات این برنامه می باشد.

امیدواریم با مطالعه این مقاله توانسته باشید با کلیت اپلیکیشن ها آشنایی یابید و با نرم افزارهای معرفی شده، ویدیوهای حرفه ای و جذابی تهیه نمایید.

برای مطالعه بیشتر : بازاریابی دیجیتال و راهکارهای موفقیت در آن!

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید