کسب درآمد از فریلنسری؛ چگونه از فریلنسری کسب درآمد کنیم؟

کسب درآمد از فریلنسری: چگونه از فریلنسری کسب درآمد کنیم؟ زندگی پرمشغله ی امروزی، فعالیت و کار زیاد را برای هماهنگی با خود می طلبد. زندگی هر یک از انسان ها به گونه ای در جریان می باشد. افراد به انجام کارهای پاره وقت در کنار مشاغل اصلی خود نیازمند هستند. در این مسیر، تکنولوژی به کمک انسان ها آمده است و هر فردی به وسیله ارتباطات مجازی می تواند کار مناسب به خود را به صورت دورکاری پیدا کند.

آیا شما نیز به انجام پروژه های دورکاری مشغول هستید؟ چه معیارهایی را در انتخاب مشاغل پاره وقت در نظر می گیرید؟ در این مقاله ما به موضوع جذاب فریلنسری یا دورکاری، پرداخته ایم. اگر شما نیز تمایل به انجام کارهایی به صورت دورکاری دارید، ما را تا آخر مقاله همراهی کنید.  

تاریخچه ی فعالیت فریلنسری

داستان جالبی در پشت تاریخچه ی فریلنسری نهفته است. برای شروع بد نیست بدانید که فعالیت در زمینه کارمندی به زمان پادشاهان باز می گردد. افرادی که توانایی انجام فعالیت به طور طولانی مدت را داشته اند، استخدام می شده اند. کلمه ی فریلنسر در ابتدا در بیوگرافی کتاب “The Life and Times of Hugh Miller” آمده است که در مورد زندگی هاگ میلر می باشد. اما معنای اصلی کلمه فریلنس به معنای “پرتاب نیزه” می باشد. در واقع لنس به اسلحه های بلندی گفته می شد که سربازان سوار بر اسب برای راندن دشمنان شان به کار می برده اند. بعد از گذشت سالیان طولانی، این کلمه به سیاستمدارانی که هیچ وابستگی سیاست نداشته اند، تعلق گرفته بود.

به چه مشاغلی فریلنسری گفته می شود؟

فریلنسینگ یا دورکاری یکی از انواع شیوه های کسب و کار می باشد. این شغل چند سالی است که رواج پیدا کرده است. شیوه ی این فعالیت به گونه ای است که شما با توجه به مهارت و توانایی های تان می توانید از طریق کامپیوتر در شغل مورد نظرتان مشغول شوید. در این نوع از مشاغل، نیاز به حضور مداوم شما نیست. شما از هر مکانی از جمله منازل، کافی شاپ ها و… می توانید به فعالیت بپردازید. از جمله کارهایی که در زمینه دورکاری بسیار رایج می باشند، می توان به ترجمه، تولید محتوا، طراحی لوگو، فوتوشاپ، عکاسی، ساخت انیمیشن و تایپ اشاره کرد.

 فریلنسر به چه کسی گفته می شود؟

 فریلنسر به افرادی گفته می شود که به صورت مستقل و همچنین به صورت حق الزحمه ای، قراردادی و یا کارمندی بدون تعهد دراز مدت، کار می کنند. این فعالیت ها به صورت پروژه ای و یا ساعتی و روزانه می باشد.

مزایا و معایب فریلنسر بودن

هر شغلی مزایا و معایب مخصوص به خود را دارا می باشد. در زیر با مزایا و معایب این نوع مشاغل، آشنا خواهیم شد.

مزایا:

  • نداشتن محدودیت زمانی در انجام کارها
  • انعطاف پذیری زمانی در انجام کارها
  • نداشتن محدودیت مکانی
  • حق انتخاب در دستمزد
  • مدیر خودتان هستید.

معایب:

  • بالابودن توجه و دقت در انجام کارها
  • نداشتن حق بیمه، پاداش و حقوق بازنشستگی
  • درگیر بودن با مشکلات موجود در زندگی روزمره
  • همه کاره بودن در طول فرایند کارها ( پیدا کردن مشتری، حسابداری،  بازاریابی و…)

اقتصاد گیگ با شغل فریلنسری چه ارتباطی می تواند داشته باشد؟

 تمامی مشاغلی که به طور مستقیم و به نوعی به شکل فریلنسری فعالیت می کنند، بخشی از اقتصاد گیگ به شمار می روند. در واقع اقتصاد گیگ، جایگاه افرادی می باشد که به صورت موقتی با شرکت ها و سازمان ها با قراردادهای کوتاه مدت همکاری می کنند. در دو سال اخیر که دنیا درگیر ویروس کرونا می باشد، این نوع از مشاغل رواج بسیاری یافته اند.

مشاغلی که در زمینه فریلنسری در سال 2021 رواج یافته است

با مطالعه این بخش، می توانید مشاغلی که تمایل به فعالیت در آنها را دارید را پیدا کنید و شروع کنید. در زیر به مواردی از این مشاغل، پرداخته شده است.

 طراحی وب سایت:

از عمده وظایف اصلی طراحان وب سایت ها، برنامه ریزی و نوشتن کدهایی برای راه اندازی وب سایت ها می باشند. به عنوان یک فریلنسر حوزه طراحی وب سایت، باید بتوانید با توجه به درخواست های مشتریان به بارگذاری متن و ویدیو و تصاویر، آنها را در وب سایت را گسترش دهید.

برنامه نویسان:

یکی از پردرآمد ترین مشاغل در حوزه فریلنسری، می توان به برنامه نویسان اشاره کرد. از جمله وظایف برنامه نویسان می توان به طراحی و توسعه نرم افزارها اشاره کرد. این نوع از مشاغل، مرزی برای فعالیت های شان ندارند و به راحتی می توانند با شرکت ها و مشتری های داخلی و خارجی همکاری کنند.

مشاوره کسب و کار:

کسب و کارهای خانگی و نوپای بسیاری از طریق وب سایت ها راه اندازی شده و به محبوبیت رسیده اند. البته که برای راه اندازی هر یک از آنها باید از یک مشاوره کمک گرفته شود. بنابراین از وظایف این مشاوران می توان به بهبود عملکرد و کارآیی آن شغل ها و تجزیه و تحلیل آنها اشاره کرد.

چگونه می توانم یک فریلنسر شوم؟

برای اینکه یک فریلنسر موفق شویم باید به مواردی که در ادامه با آنها اشاره می کنیم، توجه بسیاری داشته باشیم.

مهارت هایی که توانایی انجام آنها را دارید را یادداشت نمایید.

از کارهای آزادی چون عکاسی، طراحی وبسایت، نویسندگی، صنایع دستی و یا بافتنی، شغل متناسب با خود را پیدا کنید. در نظر داشته باشید که از چه کارهایی لذت می برید؟ توانایی انجام چه کارهایی را دارید؟

 بازار کار را در نظر بگیرید.

بسیاری از مهارت ها بازار خود را در جامعه پیدا می کنند و گسترش می یابند. البته احتمال اینکه شما خواهان یافتن شغلی با سود بیشتر و به صورت تمام وقت باشید، زیاد است. اما باید در ابتدای کار به دنبال مهارت هایی باشید که بتوانید از آنها کسب درامد کنید.

 سخت افزار مورد نیازتان را فراهم کنید.

لوازم مورد نیاز کارتان را فراهم کنید تا در طول کار به مشکل برنخورید. برای نمونه برای برنامه نویس ها، لپ تاپ ها و پریز برق بسیار مورد نیاز است. یا اگر عکاس هستید، داشتن دوربین و تجهیزات آن بسیار اهمیت دارد.

 برای خودتان برند داشته باشید.

برای کار مورد نظرتان برند سازی کنید. با این کار شما از رقبای تان متمایز خواهید بود. برند تان را با چاپ کارت های ویزیت، بنر و یا پروفایل های دیجیتالی به دیگران بشناسانید.

امیدواریم با مطالعه این مقاله توانسته باشید یک فریلنسر موفق شوید و مهارت خود را در مشاغل مناسب پیدا کنید.  

برای خواندن مطالب بیشتر از پراوش :جیمز باند؛ راز محبوبیت 007 در چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید