با هفت شغل پرسود و نوپا که میلیونرتان خواهد کرد آشنا شوید!

هفت شغل پرسود و نوپا که میلیونرتان خواهد کرد! زمانی که در ایران بازار استارتاپ ها داغ شد، بسیاری از شغل ها را پر رونق کرد. امروز می‌خواهیم 7 شغل با درآمد بالا که به واسطه استارتاپ ها فعالیتشان گسترش پیدا کرد را توضیح دهیم.

شغل هایی که در گذشته نه چندان دور بازار کار زیادی نداشتند، اما هم اکنون بازار آنها به شدت پر طرفدار شده است.

آن دسته از افرادی که تخصص های خاصی در حوزه دیجیتال دارند به راحتی می توانند کسب و کار آنلاین راه اندازی کنند.

خبر خوب این که هر کدام از این شغل ها دارای زیر مجموعه هستند و امروز شاهد هستیم تعداد زیادی از شرکت‌ها برای استخدام این افراد اعلام آمادگی میکنند.

به عنوان مثال برنامه نویسی برای سایت بسیار گسترده است و یک فرد با تخصص جداگانه برای آن استخدام خواهد شد که میزان حقوقش متغیر است اما به سرعت می تواند درآمد خود را با این کار افزایش دهد.

حال اگر به دنبال یک شغل مطمئن برای خود می گردید در ادامه 7 شغلی که معرفی می‌کنیم را با دقت بخوانید و مطمئن باشید همه این شغل‌ها از اینده خوبی برخوردار هستند.

برنامه نویس ها و کسانی که بازار دیجیتال را تحلیل می کنند و افرادی که استراتژی‌های مخصوص این فضا را آماده می‌کنند جزء. افرادی هستند که مشاغل آنها رونق زیادی گرفت.

برنامه نویس و طراح سایت

امروزه شرکت ها دیگر متکی به کاتالوگ و کارت ویزیت نیستند و برای شروع به سراغ طراحی وب سایت مخصوص خود می روند، به همین علت شاید نتوانید در چند سال اخیر شرکتی را پیدا کنید که دارای وب سایت نباشد.

اگر بستر کاری این شرکت ها اینترنتی باشد که دیگر فوق العاده است! این شرکت ها برای هر قسمت از طراحی و برنامه نویسی سایت فردی را به صورت جداگانه استخدام میکنند و در واقع به یک تیم کامل برنامه نویسی، طراحی و پشتیبانی از سایت نیاز دارند.

این در حالی است که در شرکت های کوچک و غیر اینترنتی تمام این کارها به یک نفر واگذار می شود.

برای داشتن این شغل نیاز به مدرک ندارید و مهارت و تخصص شما است که حرف اول را میزند.

اگر می خواهید یک طراح وب سایت حرفه‌ای باشید باید مهارت های گوناگونی را بیاموزید و از طرفی باید با کدنویسی های مختلف آشنایی داشته باشید و با زبان های برنامه نویسی تحت وب  را به صورت کاملاً تخصصی بشناسید.

اما مواردی که بیان کردیم برای افراد فوق حرفه ای است و ممکن است شما با یک تخصص در یک ایده خاص بتوانید یک کار خوب پیدا کنید.

یکی از مزیت های این شغل در این است که می توانید به صورت ثابت برای شرکت یا یک سازمان کار کنید و محدودیتی ندارید و در کنار آن به صورت کاملا مستقل پروژه های دیگر هم بگیرید و انجام دهید و از تمام وقتتان برای ثروت به دست آوردن استفاده کنید.

برنامه نویس اندروید

امروزه کمتر کسی از مردم را می بینید که دارای گوشی های اندروید نباشند. زمانیکهگوشی های هوشمند مانند گوشی های اندروید وارد بازار ایران شد، کسب و کار برنامه نویسان و توسعه دهندگان به شدت رونق گرفت.

کافه بازار آمار جالبی را منتشر کرده است، در کافه بازار مشاهده می کنیم که ۳۵ میلیون دستگاه اندرویدی در ایران وجود دارد که هر کدام از آنها می توانند یک مشتری برای شما به حساب آیند.

برنامه نویس های باهوش و زیادی بودند که از این فرصت استفاده کردند، به خوبی بازار را شناختند و درآمد زیادی از این راه به دست آوردند.

شما با کمک برنامه نویسی اندروید می توانید به دو صورت برای خود درآمدزایی کنید. اول به صورت مستقل نرم افزار بسازید و با کمک طرح های خاص مانند فروش و پرداخت درون برنامه ای و غیره از آن درآمد به دست آورید و راه دوم کار کردن برای یک شرکت است که به صورت ماهیانه از آنها حقوق دریافت کنید.

شغل برنامه نویسی اندروید همانند طراحی وب سایت نیاز به مدرک دانشگاهی ندارد و هر چقدر شما مهارت و تخصص بیشتری داشته باشید می توانید کارهای بیشتری بگیرید.

اما مهارت ها و تخصص های مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید بسیار آسانتر از برنامه نویسی برای وب سایت است و شما برای این شغل نیاز ندارید تمام زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرید.

اگر بتوانید به زبان برنامه نویسی جاوا کاملاً مسلط شوید، می توانید از عهده این کار بر آیید.

خوشبختانه تمام علم و آموزش های مورد نیاز برای یادگیری برنامه نویسی اندروید در اینترنت وجود دارد و نیازی به شرکت در کلاس های خصوصی ندارید. میزان درامد شما متغیر است هر چه بیشتر مهارت و تخصص پیدا کنید بیشتر می توانید درآمد تان را افزایش دهید.

برنامه نویسی ios

آمار نشان می دهد تعداد کاربرانی که از سیستم عامل ios در ایران استفاده می کنند نسبت به سیستم عامل اندروید بسیار کمتر است. اما روزانه مردم زیادی را مشاهده می کنیم که علاقه به شرکت اپل دارند پس میتوان آینده خوبی را برای آن پیش‌بینی کرد.

با این آمار میتوانیم بگوییم بازار اندروید و ios تقریباً یکسان است.

اما نوع برنامه نویسی کاملا متفاوت است. از ابتدا باید یک زبان برنامه نویسی تحت عنوان مک را یاد بگیرید و مهمتر از آن دستگاهیست که میخواهید سیستم عامل مک را روی آن اجرا کنید.

اما اگر نتوانستید از این زبان برنامه نویسی استفاده کنید، نگران نباشید! می توانید به سراغ زبان برنامه نویسی قدیمی شرکت اپل روید و از آن استفاده کنید. اما شما باید علاوه بر یاد گرفتن ‌زبان خاص از قوانین سفت و سخت اپل هم تبعیت کنید و روی آنها تسلط داشته باشید. میزان درآمد شما در برنامه نویسی ios نسبت به اندروید بیشتر است اما در ایران کمی متفاوت است و بازار کار آن محدود است.

طراحی ui و ux

در چند سال گذشته نیاز نبود برنامه نویسان آشنایی و تسلط روی مفاهیم ui و ux داشته باشند اما اکنون شرایط متفاوت است و تمام برنامه نویس ها باید آشنایی و تسلط بر روی این موضوع داشته باشند. ui در واقع به صنعت طراحی گفته می‌شود که به عنوان مثال شامل تصاویر، متن ها، دیاگرام، ماژول ها، جدول ها، ویدیو ها و رنگ و مکان آنها میباشد.

این در حالی است که ux مفهومی فراتر دارد. به اصطلاح به تجربه و احساس کاربر گفته می‌شود هنگامی که از محصول شما استفاده می کند.

شما برای این شغل باید علاوه بر مهارت در برنامه نویسی تسلط کافی به گرافیک داشته باشید. اگر هدفتان فقط شغل برنامه نویسی پایه باشد نیاز است مبانی این کار را یاد بگیرید و در کارتان از آن استفاده کنید که به زودی نتایج فوق‌العاده آن هم مشاهده خواهید کرد.

کارشناس تحلیل اطلاعات بازار

شغلی کاملاً جدید است و شاید در گذشته نام آن را نشنیده باشید. در این رده شغلی هر فرد باید در مورد بازار تحقیق و جستجو کند و داده های مورد نیاز را برای یافتن بازار، محصولات و فروش آنها تهیه کند. در این حوزه باید آماری از جمعیت، ترجیحات، نیازها و عادت‌های خرید مشتری ها جمع آوری شود.

اگر به این شغل علاقه دارید باید اطلاعات خودتان را از راه‌های گوناگونی مثل مصاحبه، پرسشنامه، بررسی، تجزیه و تحلیل بازار، نظرسنجی و بررسی ادبیات مربوطه کسب نمایید.

با توجه به اینکه امروزه اکثر کسب و کارها اینترنتی شده‌اند، پس شما باید تسلط زیادی به ابزارهای تحلیل فضای اینترنت هم داشته باشید. به عنوان مثال بتوانید موضوعات داغ را در روز پیگیری کنید و هدف مشتری ها را پیدا کنید.

برای داشتن این شغل ممکن است به مدارکی مانند مدیریتی، آماری، علوم اجتماعی و ریاضی احتیاج پیدا کنید اما باز هم تجربه حرف اول را می‌زد. اگر بتوانید تجربه در زمینه کسب و کار، بازاریابی، فروش، تحلیل داده ها و گزارش نویسی و جمع آوری داده ها به دست آورید، می توانید در این شغل پیشرفت زیادی کنید و حقوق زیادی از این شغل بدست آورید.

شما می توانید به عنوان مشاور برای تصمیم گیری های کلان شرکت ها وارد شوید و به شرکت‌ها مشاوره دهید. در تدوین و اجرایی کردن راهبرها روش هایی به آنها پیشنهاد دهید و انجام وظیفه کنید.

کارشناس فناوری اطلاعات

کارشناس فناوری اطلاعات یکی از شغل هایی است که نمی توان برای آن حوزه مسئولیت ای خاصی در نظرگرفت. در اکثر شرکت هایی که کارهایشان با کامپیوتر انجام می شود می توان نیاز کارشناس فناوری اطلاعات را احساس کرد.

در برخی شرکت‌ها به کارشناس فناوری اطلاعات، کارشناس انفورماتیک هم می گویند که وظیفه پشتیبانی سیستم های شبکه و کامپیوتر های شرکت را بر عهده دارد و همچنین به توسعه شرکت با توجه به نیاز هایش میپردازد.

بستگی دارد شرکتی که با آن وارد همکاری می شوید به چه چیزهایی نیاز داشته باشید و در آن زمان است که مشخص می‌شود نیاز دارید به چه زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنید.

در این شغل بیشتر نیاز به مدرک هایی مثل کارشناسی در علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر بخش سخت افزار و مهندسی فناوری اطلاعات نیاز است. اما اگر مدرک دانشگاهی ندارید ولی تخصص و مهارت زیادی در این حوزه دارید می توانید به راحتی در شرکت های خصوصی کار پیدا کنید.

کارشناس بازاریابی دیجیتال

 با شنیدن اسم کارشناس بازاریابی دیجیتال ممکن است فکر کنید این شغل محدود به بازاریابی در فضای آنلاین می شود. در حقیقت این گونه نیست و دنیای آن بسیار فراتر است.

اگر به این شغل وارد شوید باید از تمام ابزارهای دیجیتال استفاده کنید تا به مشتری هدف خود برسید و نظر او را برای استفاده کردن از خدمات بدست اورید.

حال فرقی نمی کند این وسیله ی کار، اینستاگرام باشد یا یک بیلبورد دیجیتال در سطح خیابان!

برای ورود به این شغل باید به تمام کارهایی که در بالا ذکر کردیم تقریباً تسلط وآشنایی داشته باشید.

 به عنوان مثال از تجزیه و تحلیل و آنالیز آنلاین گرفته تا روش‌هایی که بتوانید مخاطب را جذب کنید.

به عبارتی باید ساعات زیادی از عمر خودتان را در فضای آنلاین سپری کرده باشید تا بتوانید به خوبی مخاطب را بشناسید، بدانید مخاطب چه می خواهد و در آخر موفق شوید نظرش را جلب کنید.

در عین حال شما می‌توانید در تدوین استراتژی های شرکت نقش مهم و تعیین کننده ای داشته باشید. بهتر است برای ورود به این شغل مدارک حوزه مدیریتی داشته باشید و اگر در حوزه برنامه نویسی یا تولید محتوا و به طور کلی در فضای اینترنت فعالیت دارید به سراغ این شغل بروید. داشتن خلاقیت در این شغل بسیار مهم است اما به یاد داشته باشید که فرمول آن در هیچ کجای جهان وجود ندارد.

امیدواریم این مطلب به شما کمک کند و به سرعت کار مورد دلخواهتان را پیدا کنید.

برای طراحی سایت میتونید از آقای عرفان اویسی بنیانگذار پراوش هم کمک بگیرید. ( وب سایت شخصی)

مطلب پیشنهادی: آشنایی با ساز و کار یک استارتاپ حوزه زبان!

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید