استراتژی کسب و کار چیست و چه تاثیری دارد؟

استراتژی کسب و کار چیست و چه تاثیری دارد؟

 business strategy ترکیبی از اهداف، اقدامات و برنامه های یک کسب و کار است. این آیتم یکی از مهم ترین و حیاتی ترین موارد برای پیشرفت کسب و کار است. استراتژی کسب و کار نشان می دهد که چگونه باید در بازار با خدمات و محصولات خود رقابت کرد. این تعریف به نظر ممکن است ساده بیاید اما ساخت یک استراتژی خوب و کارآمد کار ساده ای نخواهد بود. ورود به بازار بدون وجود یک راهبرد خوب در واقع ریسکی بزرگ است. امروزه بین کسب و کارها رقابت زیادی وجود دارد که باعث می شود داشتن یک راهبرد خوب، ضروری شود.

اگر برای کسب و کارتان نیاز به راهبردی کارآمد دارید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و روی کمک تیم پراوش حساب ویژه باز کنید.

استراتژی به چه معناست؟

استراتژی ترکیبی از تمام اقدامات، اهداف و تصمیماتی است که برای یک تجارت گرفته می شود. این تصمیمات و اقدامات موجب رشد آن کسب و کار و تعیین موقعیت خوب در بازار رقابتی می شود. استراتژی برای تجارت، مانند اکسیژن برای تنفس انسان است، به همین مقدار حیاتی و مهم است. در واقع استراتژی موجب رسیدن به اهداف یک تجارت می شود. هرگونه مشکل و خطا در آن، موجب از دست دادن مقام خود در بازار رقابتی می شود. بنابراین باید برای هر کسب و کار در ابتدا به خوبی فکر شود.

ما قبل از به وجود آوردن یک کسب و کار باید بدانیم قرار است به کجا برسیم. سالانه انتظار چقدر درآمد و سودآوری داریم؟ تمام این اهداف و سوالات مجموعه ای است که استراتژی یک کسب و کار نامیده می شود.

 اگر می خواهید تجارت خوبی داشته باشید باید کاری که در بازار نیست یا خیلی کم وجود دارد را انجام دهید. در واقع تعیین یک استراتژی یعنی فکر کردن به تجارتی که در بازار وجود ندارد. با انجام یک کار نو و خلاقانه امتیاز خیلی خوبی در بازار می توانید به دست آورید. از شرکت ها و تیم های فعال در این حوزه، سعی کنید کمک بگیرید. به شما توصیه می کنیم بعد از خواندن این مقاله کمی بیشتر با تیم پراوش آشنا شوید!

استراتژی

دلیل اهمیت استراتژی کسب و کار چیست؟

دلایل متعددی برای اهمیت این موضوع وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از :

  1. برنامه ریزی :

استراتژی خوب در کسب و کار باعث می شود قدم های اصلی برای رسیدن به اهداف تجاری خود را بشناسید.

  1. نقاط قوت و ضعف :

ایجاد راهبردها در واقع برای استفاده از نقاط قوت و رفع نقاط ضعف یک شرکت است. شما در شکل گیری آن متوجه نقاط ضعف و قوت شرکت خود می شوید. این باعث می شود نقاط قوت را پرورش و نقاط ضعفتان را کمتر کنید.

  1. کارآیی:

استراتژی کسب و کار موجب می شود منابعتان را برای فعالیت های تجاری اختصاص دهید. این خود به خود موجب افزایش کارآیی شما می شود.

  1. کنترل:

وجود راهبردها موجب کنترل و درک فعالیت هایی می شود که برای رسیدن به اهدافتان انجام می دهید. با این کار می فهمید که فعالیت هایتان شمارا به اهدافتان نزدیک تر می کند یا باید آنهارا تغییر دهید.

  1. مزیت رقابتی:

با تعیین یک برنامه مخصوص برای دستیابی به اهدافتان، روی نقاط قوت خود می توانید تمرکز کنید. از این نقاط قوت به عنوان یک مزیت رقابتی استفاده کرده و شرکت خود را منحصر به فرد می کنید.

 مهم ترین استراتژی ها

  1. شبکه سازی :

یکی از راه های توسعه کسب و کار، شبکه سازی و حضور در شبکه های دیجیتالی است. این راه با صرف هزینه و وقت کمتر امکان فروش بهتری به یک شرکت می دهد.

  1. تغییر نحوه کسب و کار :

با این روش، کسب و کار به شکل جدیدی طراحی و اجرا می شود. تغییراتی در محصول و خدمات یا روش های تولید ممکن است ایجاد شود. همچنین در حوزه بازاریابی و فروش نیز ممکن است تغییراتی ایجاد شود.

  1. تبلیغات:

با حضور در کمپین ها یا رویدادهای بزرگ یک شرکت کوچک هم می تواند به راحتی توسعه پیدا کند. با تبلیغات و اجرای سمینار یا وبینارها می توان کسب و کار خود را معرفی کرد. این روش پل مستقیمی به توسعه شرکت و پیشرفت شما است.

  1. بازاریابی تلفنی:

حتماً پیامک یا ایمیل هایی از شرکت های مختلف برایتان ارسال شده است که در آن محصولی را تبلیغات کردند. تبلیغات تلفنی با استفاده از زنگ، پیامک یا ارسال ایمیل می تواند باشد. این روش ها برای تبلیغات و معرفی محصول خوب هستند اما صرف هزینه زیادی برای یک شرکت دارند.

مزیت های استفاده از استراتژی ها

با استفاده از این راهکارها و استراتژی ها در بازار می توانید رقیب اصلی دیگر شرکت های هم حوزه خودتان شوید. در آمدتان با این روش افزایش یافته و شرکت شما مانند شرکت های بزرگ دنیا تبدیل به یک برند می شود.

انواع استراتژی کسب و کار

  1. سطح سازمانی (Coroporate Level ) :

این سطح نشان دهنده نحوه تعامل شرکت ما با بقیه شرکت ها و سازمان ها است. در واقع این راهبرد نحوه حضور ما در بازار رقابتی را مشخص می کند. هر کسب و کاری نیازمند تعیین این سطح از استراتژی است زیرا اساس کسب و کار است.

  1. سطح واحدها (Business Level) :

در این سطح درمورد اینکه شرکت به چه واحد هایی نیاز دارد تا موفق شود، فکر می شود. نحوه تعامل این واحد ها در موفقیت نهایی کسب و کار ما بسیار مهم است. بدون وجود استراتژی های درست نمی توان انتظار وجود تعامل موثر بین واحدهای مختلف را داشت.

  1. سطح عملکردی ( Functional Level) :

این سطح از استراتژی در واقع جزئی ترین سطح می باشد. این راهبرد وظایف کارکنان را به طور دقیق مشخص می کند و بر آنها تاکید دارد. با این کار، کارکنان متوجه می شوند باید چه کاری انجام دهند تا در نهایت شرکت به هدف خود برسد.

در آخر، دریافتیم که استراتژی کسب و کار اقدامات و تصمیماتی در جهت بهبود کسب و کار و تجارت ما است. راه های بسیاری برای انجام آن وجود دارد.قبل از ورود به یک کسب و کار باید به راهبرد هایی که مارا در بازار برتر از رقیبانمان می سازد فکر کنیم. با این کار قطعاً  کسب و کار بهتری می توانیم داشته باشیم. برای اجرای این راهبردها بهتر است به شرکت هایی که به ما در این راه  کمک می کنند، اعتماد کنیم.

شرکت دیجیتال مارکتینگ پراوش می تواند به شما در بکاربردن اصولی اهداف و برنامه های کسب و کارتان در سوشال مدیا کمک کند. پراوش با داشتن متخصصین باتجربه و فعال در حوزه تجارت الکترونیک و نرم افزار به شما در افزایش نرخ فروش، شناخته شدن هر چه بیشتر چهره برند شما، مدیریت اصولی و منظم کسب و کار شما و…در شبکه های مجازی کمک شایانی می کند.

راه های ارتباطی با تیم پراوش:

برای درخواست مشاوره رایگان از طریق این لینک می توانید اقدام کنید یا با شماره 22119092-021 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

سبد خرید