سه گام اصلی برای شروع کسب و کار شخصی و کارآفرینی

شروع کردن هر کار جدیدی به ظاهر خیلی سخت و دشوار میاد!

دائم از خودمون میپرسیم حالا باید چکار کنم؟ چجوری شروع کنم؟ قدم اول را از کجا بردارم؟!

امروز قراره با یادگیری سه گام اصلی قدم در راه کارآفرین شدن بر داریم و کسب و کار خودمون را با انرژی و انگیزه زیاد آغاز کنیم.

قدم اول کارافرینی

در حالت کلی سه رویکرد برای کارآفرینی وجود داره:

اولین رویکرد کارآفرینی

قطعا شما روی برخی کارها تسلط کافی دارید، پس باید به سراغ کارها و فعالیت هایی بروید که روی آنها مسلط هستید.

تسلط داشتن روی کارها

یکمی با خودتون فکر کنید و ببینید در گذشته برای دیگران چه کارهایی انجام دادید. بنظر خودتون این امکان وجود داره که مهارت ها و تخصص های قبلی مربوط به کارهایی که در گذشته انجام دادید را در قالب یک خدمت یا محصول جدید به مشتری بفروشید و از طریق آنها بتوانید به منبع درآمد هرچند کم برسید؟؟؟!!

پس باید یک تایمی برای فکر کردن بذارید و نتایج را خیلی ساده روی یک برگه برای خودتان یادداشت کنید.

مهارت و تخصص در کار
مهارت و تخصص در کارها
نقش تسلط در کار کردن

دومین رویکرد کارآفرینی

آدم های زیادی وجود دارند که کسب و کار خودشان را شروع کرده اند. در بین این افراد احتمال خیلی زیادی وجود دارد که همفکر و هم سلیقه شما باشند. باید از این فرصت استفاده کنید و کارهایی را انجام بدید که دیگران انجام میدهند.

علایقتان را بررسی کنید، سپس درباره کسب و کارهای مورد علاقه تان اطلاعات کسب کنید و زمانی ه موفق شدید آنها را به خوبی شناسایی کنید فقط کافیه از آنها تقلید کنید و با پشتکار کسب و کار خودتان را شروع کنید و در ادامه راه ایده های جدید و خلاقانه تر به کسب و کار خود اضافه کنید.

مطمئن باشید خیلی از افراد موفقی که الان میبینید، همین روال را انجام دادند و توانسته اند از بهترین فرصت ها استفاده کنند و موفقیت خودشان را رقم بزنند.

تقلید در کارافرینی

سومین رویکرد کارآفرینی

به مشکلات موجود در جامعه فکر کنید و یک مشکل را از بین هزاران مشکلی که وجود دارد حل کنید.

کمی با خودتان فکر کنید که چه شکافی در بازار وجود دارد؟

اگر قصد انجام خدمت یا عرضه محصولی را به بازار دارید، بررسی کنید هم اکنون این خدمات و محصولات در بازار موجود هست یا نه؟

هر زمانی که تصمیم به انجام کاری گرفتید باید قبل از هزینه کردن و آغاز به کار، علم و دانش خود را در آن زمینه گسترش دهید.

حل کردن مشکل در جامعه

برای شروع کارآفرینی یا همان کسب و کار شخصی خودمان باید از کجا شروع کنیم؟

اولین گام : تحقیق کردن

قبل از انجام هر کاری باید یک ایده تجاری برای خودتان پیدا و شناسایی کنید.

آن ایده را انتخاب کرده و برای به واقعیت تبدیل کردن آن اقدام کنید.

باید ساعات زیادی را به تحقیق بپردازید تا ببینید ایده تجاری که انتخاب کرده اید تا چه میزان در بازار روز دارای ارزش و اعتبار است!

تحقیق کردن

حتما برایتان این سوال پیش اومد که این اعتبار سنجی را چگونه و از کجا بفهمیم و انجام بدهیم؟

جواب این سوال منوط به سه شرط میباشد. برای اینکه هر کسب و کاری به موفقیت و پیروزی دست پیدا کند باید این سه شرط را داشته باشد: مشکلی را بتواند حل کند، نیازی را در جامعه تامین کند، چیزی را ارائه بدهد که بازار به آن نیازمند است و میخواهد و زمانی میتوانید به تحقیق کردن بپردازید که ایده تجاریتان که به تازگی آن را پیدا کرده اید این سه شرط را داشته باشد.

شرایط لازم برای کارافرینی

دومین گام : برنامه ریزی کردن

حتما از بچگی در خاطرتان مانده که برنامه ریزی کردن به شما کمک میکند زودتر به موفقیت دست پیدا کنید. برای کارآفرینی نیز باید از همین تکنیک به صورت جدی تر استفاده کنید.

اگر بخواهید ایده تجاری را که در گام اول درباره اش صحبت کردیم به واقعیت تبدیل کنید، نیاز به یک برنامه ریزی و طرح کلی دارید.

تحقیق و برنامه ریزی در کارافرینی

بنظرتون یک برنامه ریزی جامع و کامل چه کمکی به کسب و کارتان میکند؟ برنامه ریزی جامع و کامل کسب و کار شما را از همان مرحله ابتدا تا انتهای رشد، موفقیت و به ثمر رسیدن آن هدایت می کند.

در واقع برنامه ریزی یکی از واجبات و ضروریات برای هر کسب و کاری شده است.

حالا دوتا بحث بوجود میاد. قراره برای کسب و کارتان سرمایه گذار و پشتیبان مالی پیدا کنید یا نیازی به اینکار ندارید!

اگر بخواهید برای کسب و کار و ایده تجاری خودتان از یک سرمایه گذار یا پشتیبان مالی کمک بگیرید، نیاز به برنامه ریزی دقیق تر و با جزییات بیشتر دارید اما اگر چنین قصدی ندارید، یک برنامه ریزی ساده و کلی میتواند یک چشم انداز واضحی از آنچه که میخواهید به آن برسید به شما میدهد.

سومین گام : برنامه ریزی و مدیریت کردن امور مالی

اگر سری به خاطرات کارآفرینان زده باشید میبینید که زندگی تجاری و شخصی هر کارآفرینی به یکدیگر متصل شده است.

اولین فردی که روی ایده تجاری شما سرمایه گذاری خواهد کرد خودتان هستید، پس داشتن درک دقیقی از امور مالی شخصی خودتان و توانایی مدیریت کردن آن اولین گامی است که تا قبل از جذب کردن سرمایه باید آن را به درستی و خوبی انجام دهید.

مدیریت پول

باید وقت بگذارید و به خوبی کسب و کاری را که در آن قصد کارآفرینی دارید بشناسید و بدانید برای شروع و ادامه ی کارتان به چه میزان سرمایه احتیاج دارید.

به طور مثال اگر کسب و کار شما با میزان فناوری های بالا باشد، باید از همان ابتدای راه منبع مالی پرقدرتی در اختیار داشته باشید که برای اینکار میتوانید به صورت شخصی سرمایه بگذارید یا به سراغ فرشتگان کسب و کار و شتابدهنده های حوزه های مربوطه بروید و تلاش کنید انها را قانع کرده و سرمایه جذب کنید.

اما اگر کسب و کاری که مد نظرتان است با زندگی عمومی مردم سر و کار دارد نیازی به سرمایه های بالا نیست و با یک سرمایه اندک نیز میتوانید شروع به فعالیت کنید.

در هر صورت کسب و کارهای کوچک هم نیاز به مقداری سرمایه اولیه دارند.

تا زمانی که کسب و کار شما به سود دهی نرسد باید از جیب خود هزینه ها را بپردازید.

روی یک برگه تمام هزینه های آغاز کار را بنویسید و تخمین بزنید مثل هزینه گرفتن مجوزهای لازم، تهیه تجهیزات و لوازم مورد نیاز، هزینه بیمه، هزینه ثبت نام تجاری، هزینه اجاره مکان، هزینه تبلیغات، هزینه تولید و تامین منابع، حقوق کارکنان، درآمد و سود خودتان و هر آن چه که پیش بینی می کنید.

برنامه ریزی مالی

این ها سرمایه گذاری های اولیه ای هستند که نیاز خواهید داشت و تامین و مدیریت این هزینه ها را باید دست کم برای ۱۲ ماه پیش بینی کنید.

یادتان باشد برای شروع هیچوقت دیر نیست، فقط کافیست بخواهید…..

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *

پر بازدیدترین ها

ویدیو های پراوش

هشتگ ها

سبد خرید